• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Autogară Constanța

Autogara Sud Constanța locul unde timpul a stat în loc iar câinii vagabonzi sunt la ei acasă. Pe bune nici un primar, consilier ceva nu observa această ghenă numită Autogara Constanța? Să nu spun de poliție, Autogara și Gara fiind locurile borfașilor. Țigări vândute la negru, telefoane furate scoase la vânzare, bețivi și alte peisaje ce mă fac să cred că nu mă aflu într-o Autogara din Constanța în secolul XXI, cred ca am nimerit într-o ghenă.

Câinii vagabonzi din Autogară se integrează perfect în peisajul unei ghene, într-un număr destul de mare, e de ajuns să faci o mișcare mai bruscă și toată haita să fie pe urmele tale. Bodegile și fast food-uri din zonă nu le controlează nimeni, Direcția de Sănătate Publica Constanța și Direcția Antifraudă (asa se numește mai nou Garda Financiară)  ce fac?  Ma întreb și eu cum au primit unele localuri autorizații de funcționare?

Sa-i spună cineva lui Mazăre că turiștii ajung în Constanța și prin autogară cu microbuze sau autocare nu doar cu mașina personală sau cu trenul. Sau acești turiști nu intră în target? Dar nici la celelalte capitole nu este mai bine. Constanța nu înseamnă doar Mamaia, domnule Mazăre!

Așa arată Autogara Sud Constanța:

2 Comentarii

  1. Influentele turcesti isi spun cuvantul. Aici, candva, era un bazar, mai nene. Du-te sa vezi Istanbul si o sa te lamuresti. Un ultim reper ramas din timpurile cotropitoare imediat dupa ’90 cand turcii si tatarii au dat navala si faceau bisnita cu cafea, tigari si Turbo. 🙂 Hai, görüşürüz!

  2. Nu este vorba doar de constanta. Asa este in toata tara. Asta este Romania. Taxe mari si beneficii zero!! Trebuie sa ne obisnuim.. 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.