• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Biletul la control vă rog!

RATC Constanța demarează în această perioadă control în mijloacele de transport în comun, nimic anormal. Dar să te iei doar de unii călători că mai folosesc vechile bilete arată disprerarea mahalagioaicelor (controloarelor) de a da amenzi cu orice preț. Voi să nu cădeți în plasa lor, atât timp cât în mijloacele de transport în comun nu există nici un anunț prin care călătorii să fie informați cu privirea la vechile bilete, acestea sunt valabile. Și normal dacă tu încă mai ai bilete vechi, RATC-ul ar trebui să te despăgubească pentru că nu a anunțat din timp acest lucru, așa mi se pare normal.

O mahalagioaica ce avea legitimația cu nr. 106 punea călătorii ce foloseau bilete vechi sa coboare sa ia alt bilet, dar asta se întâmpla doar cu o parte din călători pe alții, pe cei care ii vedea ceva mai neștiutori, îi amenda. Cam așa stau lucrurile cu aceste controloare la RATC Constanța.

7 Comentarii

  1. […] Se incarcă… ← Biletul la control vă rog! […]

  2. pai trebuie sa-si faca norma de amenzi probabil

  3. @bibabum: da, asa e ele pe luna trebuie sa dea un numar minim de amenzi pentru a nu fi date afara si o data atins acel numa de amenzi ceea ce depaseste iau spaga.

  4. Și eu a avut probleme cu firma care asigură mijlocul de transport în comun local, ATT așa se numește. Însă eu am luat măsuri serioase, a fost concediat un șofer și am demonstrat că indiferent de vârstă se pot lua măsuri :-).

  5. @Bogdan Anghelina: Asta e dita mai regia autonoma, ar trebui ca lucrurile sa mearga bine, ca asa se lauda ei.

  6. Dar ce ziceti de tiganii care umbla ca lorzii cu ratc-ul? Parca ar fi autobuzul masii. Astia cica au nu stiu ce hartii de la primarie si pot circula cu acele hartii. Ieri, in 102 doi mangraoni din astia. Eu prezint biletul la control, iar cand vine randul tiganilor, astia cica : „stii ca nu am hartiile la mine”. Si tipa: „pai sa le ai data viitoare”. Dar cu juma de gura, sa nu auda restul calatorilor si cu o clara expresie pe fata de complicitate la incalcarea legii. Rusine!!! RATC merg in pierdere sistematica. Dc nu se face ordine cu politia, razii la tiganii astia fara bilete, care circula ca lorzii, tupeu fantastic pe ei. Cu complicitatea controloarelor de tot rahatul?

  7. @pop: nu e vorba de nici o hartie pur si simplu le este frica controloarelor sa se puna cu ei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.