• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

De asta s-au scumpit biletele RATC Constanța

Ca urmare a articolului scris aici despre controloarele de pe liniile RATC Constanța am fost contactat de un fost angajat de la RATC Constanța, care mi-a spus modul în care se fură motorină la RATC, și fură cam toți. Persoana respectivă a menționat faptul că cel mai mult se fură motorină din autobuzele de pe linia 51. Motorina se fură seara în garaj.

Persoana ce m-a sunat mi-a zis că deține dovezi pe care nu mi le poate oferi, dar o va face la momentul potrivit, de teama de a nu avea probleme și că acest lucru se întâmplă de foarte mult timp fără ca cineva să ia vreo măsură sau să se sesizeze.

Nu pot spune că tot ceea ce mi-a spus persoana respectivă la telefon este adevărat, de aceea am scris doar de furtul de motorină, cred că furtul de motorină există pentru că am mai auzit și alte persoane vorbind despre asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.