• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Cadoul perfect

Va spun inca de la inceput, sa nu imi spuneti ca sunt sadic. De ce spun asta pentru ca atat de mult „imi plac” unii oameni cum gandesc, cum reactioneaza in anumite situatii incat i-as intreba cand e ziua lor nu de alta dar le-as da cel mai frumos cadou posibil, o cutie in care se afla un pistol cu un singur glont si un biletel pe care sa scrie frumos cu litere mari si boldate „IMPUSCA-TE” As da in special acest cadou pietonilor care se arunca in fata masinilor de parca ar vrea sa se sinucida. Ei nu isi dau seama ca cineva mai are de suferit de pe urma lor daca da cu masina peste un prost ca el.

Ma gandeam acum, in timp ce scriam acest articol, ce se poate intampla daca marele presedinte al Rromaniei Traian Basescu primeste un asemenea cadou?!

4 Comentarii

  1. Ar rade si ar zice : ” ce-mi plac glumele astea „

  2. @Kronosblog: daca il si foloseste nu ma supar, poate sa zica orice numai sa il foloseasca pe el

  3. Cu siguratä Bäsescu lar primi cu bucurie,dar la inteligenta lui sigur lar da cadou lui Boc,iar spune :
    –Înpuscämä! BOC nar sti cum sä reationeze ,si sil trage lui în cap….Poc

  4. Asta ar spune Basescu daca ar primi asa un dar
    HA HA HA Mie doar un singur glont imi dati , la cat de gros este soriciul de pe mine mi-ar trebui vreo 10 ca sa-mi strapunga teasta. Ha Ha Ha ce gluma buna am spus.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.