• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Liceenii constanteni au facut inca un pas spre viitor prin programul Grow

Evenimentul de inchidere a proiectului Grow editia de toamna, va avea loc duminica, 23 iaunuarie, in Sala Senatului al campusului  universitatii “OVIDIUS”, incepand cu orele 17:00.

In cadrul acestui eveniment sunt asteptati participantii proiectului, parintii acestora precum si profesorii liceelor partenere. Moderatorul evenimentului va fi George Turta, fost membru al organizatiei AIESEC. Cuvantul il vor lua si trainerii proiectului, Magda Fryźlewicz din Polonia, Sroay Manoj si Shahzeb Kohari din India, precum si Marius Vechiu impreuna cu Bogdan Razvan, traineri ai organizatiei AIESEC Constanta.

Grow 1.2. „A world at your choice” a reprezentat un program de anvergura nationala, ce s-a desfasurat in aceasta toamna, in perioada 1 decembrie – 23 iaunuarie, in 11 orase din Romania. Sub sloganul „Step up your choices” elevii care vor sustine examenul de Bacalaureat anul acesta au fost provocati sa-si depaseasca zona de confort a mediului familiar oferit de scoala si sa porneasca intr-o aventura extraordinara de autocunoastere si dezvoltare alaturi de studenti internationali voluntari, facilitatorii atelierelor din cadrul Grow 1.2 prin care au explorat posibilitatile ce ii asteapta si care este calea care li se potriveste.

Scopul acestui proiect a fost dezvoltarea unui program de educaţie complementara celei formale, prin intermediul caruia liceenii si-au dezvoltat stima de sine, abilitatile necesare in viitorul profesional si o atitudine constructiva. Programul a fost gandit sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a doua saptamani, sustinute in limba engleza, iar licenii din clasa a XII-a au luat parte la traininguri pe teme precum : proactivitate si dezvoltare de atitudini, management de proiect, eficienta personala, abilitati de prezentare – simulari si practica, valori personale si valori culturale romane.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 40 000 de membri din peste 100 de tari si teritorii. AIESEC reprezinta o platforma dedicata descoperirii si explorarii potentialului de lideri al tinerilor in vederea transformarii acestora in agenti de schimbare ai lumii de maine.

Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna ce are ca viziune dezvoltarea unei societati bazate pe valori prin educatie inovativa. Punem sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale si cream oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea expunere internationala, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.

2 Comentarii

  1. Superb proiect, cand eram eu in liceu nu se faceau din astea, sau poate aveam eu ochelari de cal 🙂

  2. @Smile: Cu siguranta aveam ochelari de cal, nu prea ne interesa activitatile extrascolare ne doaream un singu lucru sa scapam cat mai repede de scoala

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.