• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Cum a inceput 2011

Cum a inceput 2011

Nu stiu cum va simtiti voi in 2011 dar eu ma simt extraordinar, am un chef foarte mare de munca, am fost si la facultate doua zile pana acum, fata de 2010 an in care pe anul doi la facultate nu am fost nici macar un minut. Mi-am fixat si cateva obiective pe care vreau sa le indeplinesc in 2011:

 • Sa invat Cold Fusion, m-a fascinat acest limbaj
 • Sa invat CodeIgniter, mai incerc inca o data prima data am renuntat dar am zis sa mai incerc.
 • Sa sar cu parasuta in tandem (eu vreau dar mai ramane sa intreb si parasuta daca vrea sa sara cu mine)
 • Sa continui cu www.cityzoom.ro si sa ajung sa am trafic destul de mare si de ce nu sa scoatem si bani.
 • Sa incerc sa invat si Flex daca timpul imi permite.

Mai am si alte obiective dar doar pe acestea vi le pot spune. Dupa cum se vede din obiectivele mele sunt orientat spre dezvoltarea mea profesionala, consider ca celelalte lucruri le pot face si mai tarziu, „Nici o data nu e prea tarziu”. Nici 2010 nu a fost un an rau pentru mine, am reusit sa imi ating obiectivele propuse in proportie de 80% si sa am parte de o experienta foarte buna.

15 Comentarii

 1. ca si cum tu ai fost la facultate si esti smecher >:P

 2. Felicitäri Pustiu.din câte am citit.am observat cä esti o persoanä parolistä,spui lucrurilor pe nume.ai si o culturä generalä perfectä. Din biografia ta am dedus cä tiar sta bine ca jurnalist .baftä pentru un an plin de succese find anul Taurului zodiacal va fi cu noroc.

 3. @CrazyBitch: NU, nu sunt smecher, daca eram smecher veneam zi de zi la facultate.

 4. @radu G: Multumesc! Da, mi-ar place sa fac si facultatea de jurnalism dar nu in Romania.

 5. Salut, tin sa te anunt ca am pornit Topul Blogurilor anului 2010 cu trei categorii: Personal, Feminin si Divertisment. Esti si tu nominalizat: http://blogatu.ro/2011/01/blogurile-anului-2010-primele-categorii-divertisment-personal-feminin.html. Aduna voturi si comentarii! Astfel intri in cursa pentru cel mai bun blog al anului 2010!

 6. Pustiule nuti dori sträinätatea .România ,avem ori ce în domeniul de studiu ,numai ca sä ai pläcerea dea studia si o parte financiarä bunä,ori cum la tine anbele situati sunt bune däi bätäi cu cartea.a a nu cartea scrisä de prof de la vorniceni.

 7. pustiule ce mai stii de Petro U.saluto din partea mea

 8. @Blogatu: De ce m-as zbate pentru asa ceva ?! Vrei sa iti spun cine castiga ?! Daca as vrea sa ies pe primul loc stai linistit ca as putea sa fraudez sistemul de vot.

 9. @radu G: Chiar nu stiu cine esti. Cu plecatul in strainate mi-as dori sa plec, dar un singur lucru ma opreste in acest moment, iar activitatea pe care o desfasor eu in Romania nu este atat de apreciata fata de strainatate.

  Petro U (daca ne referim la aceeasi persoana) este verisoara mea, mai vorbesc din cand in cand cu ea.

 10. @radu G: Banuiesc ca esti cineva din Vorniceni care in acest moment lucreaza in Italia sau a lucrat acolo.

 11. Pustiule sunt Radu Glisä strada semeteu am fost coleg cu Petro. Tot din made in Vorniceni.salutäl pe taicätu din partea mea,frätiorul täu e tot cu tine stiam cä nu prea se gräbe cu studiile era mai rebel smecheru.

 12. @radu G: Aveam o banuiala dar am vrut sa ma asigur. O sa ii transmit, da cu fratele a fost ceva mai greu cu el aici dar nu prea a avut incotro

 13. „@Blogatu: De ce m-as zbate pentru asa ceva ?! Vrei sa iti spun cine castiga ?! Daca as vrea sa ies pe primul loc stai linistit ca as putea sa fraudez sistemul de vot.” . M-am decis…. esti idolu` meu, ma mir ca nu lucrezi la N.A.S.A=))

 14. @Alex: Pana si la un copil de gradinita daca ii explici putin ce si cum stau lucrurile e in stare sa fraudeze acel sistem de vot 😛

 15. Nihil sine Deo
  Bafta cu blogu..uite inca un blog care merita 🙂 http://mirelamita.wordpress.com

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.