• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

De ce scrii și când scrii articolele pe blog?

De ce scrii și când scrii articolele pe blog?

În ultima perioadă, recunosc, nu prea am mai scris pe blog. De ce? Nu știu, nu vreau să dau vina pe lipsa timpului pentru că dacă aș fi vrut găseam câteva minute pentru un articol mai ales că subiecte au fost destule.
O greșeală pe care am făcut-o pe acest blog a fost să nu scriu constant. O altă greșeala a mea a fost să scriu articolele seara târziu, atunci îmi găseam eu puțin timp pentru blog. Da, știu puteam să îmi programez articolele pentru a doua zi. Era mult mai bine așa, nu știu de ce nu am făcut-o. Probabil din cauza serviciului.

De ce scriu? Găsesc un mod de a mă relaxa, un mod prin care îmi eliberez mintea (suna cam ciudat treaba asta)

Ar trebui să țin cont de câteva idei:

 • scrie constant
 • încercă să scrii la primele ore ale dimineții

8 Comentarii

 1. Pff, acum că ai ajuns vedetă te dai lovit :

  Eu mi-am propus să scriu în fiecare zi timp de o lună. A trecut o lună și parcă nu-mi venea să renunț, așa că aproape a trecut și a doua lună. Dacă voi avea suficient timp, voi scrie în continuare 🙂

  Este relaxare și nu prea, pentru că mi-am propus să nu scriu articole extrem de scurte, iar câteva fraze coerente pe o idee nu ies întotdeauna așa cum ar trebui.

 2. @Ionuț Staicu: nu sufăr de vedetism…
  Am încercat și eu să scriu zi de zi timp de o lună dar nu mi-a reușit.

 3. De ce la primele ore ale diminetii?
  Nu cred ca e cineva care poate zice ca are imaginatia mai dezvoltata dimineata. Procesele mecanice da, dar nu cred ca imaginatia.

 4. @Cristi: dacă publici un articol la primele ore ale dimineții, să spunem în jurul orei 9:00 va avea alt impact dacă publici același articol seara la ora 20:00. Plus că ești odihnit și poți gândi articolul sub o formă mai bună

 5. Mai încearcă localuri din Constanța. Unii de pe aici țin cont de relatările culinare,eu de la tine de pe blog am aflat de Panda Express. Încearcă să scrii postări după ce mănânci, poate privești lucrurile altfel și îți găsești inspirație 🙂

 6. @Valentin: Voi tine cont de sugestie 😉

 7. Pustiu,
  am nişte sugestii: în loc să scrii BOGGERI CONSTĂNȚENI CE ÎI CITESC, mai bine ai scrie Bloggeri constănţeni pe care îi citesc, sau, dacă e prea lung, scrie CITESC BLOGGERI CONSTĂNŢENI, pui două puncte şi urmează lista.

  Dacă niciuna dinre sugestiile mele nu-ţi sunt agreabile, atunci măcar mai pune un L la BLOGGER, că te faci de râs la dreak. Eşti prea inteligent ca să nu faci această corecţie.
  Tu ai scris BOGGERI şi nu BLOGGERI

 8. @Gheorghe Burdujan: Mulțumesc pe corecție!
  Aparent greșeala este de ceva timp dar nu am observat-o până acum.
  Multumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.