• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Din traficul constănțean #1

În trafic se găsesc tot felul de oameni, șoferi cât și pietoni. Unora li se pare normal să staționeze pe trecerea de pietoni, că ce se poate întâmpla? Doar încurcă puțin mai mult pietonii și șoferii, nimic mai mult.
Un taximetrist constănțean (a se vedea numărul de înmatriculare VRL) decide că o discuție importantă cu un cocalar trebuie avută musai pe trecerea de pietoni. Video de mai jos spune totul…

5 Comentarii

  1. pe pariu ca multi nu stiu regulile de circulatie nici pe jumate … saptamana trecuta ma clasonase unu care vroia sa intre in sens (eu eram in sens) pe motiv ca nu l-am lasat sa intre :))))

  2. @Sorin: Mai am cateva inregistrari dar asta mi s-a parut prea de tot

  3. @joe: Nu-i o solutie. Poate daca asigurarile si service-urile s-ar misca mult mai repede cu reparatia masinii poate ai face asta dar te gandesti putin la consecinte. Nu-i o solutie.

  4. Probabil amenzile sunt prea mici. La cum se fugaresc cu politistii in fata la CityPark..
    Apropo, inteleg ca erai nervos, dar de ce nu ti-ai pastrat banda de mers la iesirea din sens? 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.