• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Despre informațiile corecte și adevărate

Un pușcăriaș, condamnat la închisoare pe viață pentru asasinat premeditat, evadează de la pușcărie după 22 de ani de condamnare.
Tot fugind de poliție, întră în casa unor tineri căsătoriți, care dormeau. Pușcăriașul îl leagă pe bărbat de un scaun și pe femeie de pat. Își apropie chipul de gâtul femeii pentru câteva secunde, iar apoi iese din camera.

Târând scaunul, barbatul se apropie disperat de soția lui și-i spune:
Dragostea mea, acest om nu a văzut o femeie de ani de zile. L-am văzut cum te săruta pe gât. Profit acum că a ieșit din cameră ca să-ți cer să-l accepți, să-i faci toate voile și tot ce ți-o cere. Dacă vrea sa facă sex cu tine, nu-l refuza și prefă-te că-ți place! Nu-l fă să se supere cumva! Viețile noastre depind de asta! Fii tare, dragostea mea. Eu te iubesc!
Tânara soție îi spune sotului ei:
– Dragul meu, mă simt magulită că gândești astfel. Intr-adevăr, acest om nu a văzut o femeie de mulți ani de zile. Dar el nu ma săruta pe gât, ci îmi spunea la ureche că tu îi placi și voia sa afle dacă păstram vaselina in baie. Fii tare, iubirea mea! Și eu te iubesc!
Concluzia:
A nu fi informat corect poate duce la neplaceri serioase. Informația promptă și exactă este fundamentală

3 Comentarii

  1. Foarte tare , chiar nu ma asteptam la un asemenea final :))

  2. vaselina :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.