• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Si divele cad pe scari!

si divele cad pe scari Divele, bine asa zisele dive, au invatat in scoala vietii un singur lucru. Sa cada pe scari! Totul a inceput de la a invata a merge pe tocuri. Azi o cazatura pe strada maine o cazatura in magazin pana au ajuns sa experimenteze cazaturile pe scari. L-a inceput au acceptat cu greu ideea de a se culege de pe scari dar si-au dat seama ca daca vor sa ramana dive trebuie sa invete sa cada pe scari. Bine dupa ce au cazut, au experimentat cazatura pe scari, spun ca nu e vina lor ca scarile erau ude, ca nu exista balustrada, ca balustrada era prea departe… etc. Dar balustrada era acolo, treptele erau la locul lor dar divele nu.

Ca orice diva ce se respecta in cazaturi pe scari are dreptul la mai multe sanse pana le iese cazatura de nota 10, ca doar sunt prietene bune cu Nadia Comaneci si nu se lasa pana nu primesc nota 10 la proba cazaturilor pe scari.

Divele mai au si un talent, ala de a se teleporta de la prima treapta a scarii la ultima in mai putin de o fractiune de secunda. Uite diva, jos diva!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.