• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

N-am voie sa imi impusca gaina?

n-am voie sa imi impusc gainaCa in fiecare an aia de sustin protectia mustelor si a mirosului din toaleta striga in gura mare ca Ion Tiriac impusca prea multi porci mistreti. Oare protestanacii nu-si dau seama ca nu au nici o sansa sa opreasca vanatoarea anuala de la Balc?

Pentru protestanaci, cum ar fi daca Ion Tiriac ar veni la fereastra voastra si ar striga in gura mare „Lasa morcovu in frigider, lasa morcovu sa traiasca”. Cu toate ca tu ai cumparat morcovu din piata, ai dat un ban pe el, cum ar fi sa strige careva ca nu e bine ce faci? Cam asa face si Ion Tiriac, are un teren, creste mistreti si apoi organizeaza o vanatoare. Nu cred ca cineva ii poate interzice vanatoarea anuala de la Balc, mai ales ca se desfasoara pe un domeniu privat.

Ma amuz cand vad organizatii ce se arunca in a-si arata gandirea lor fantastica in fiecare an cu privire la vanatoare organizata de Ion Tiriac la Balc.

 

5 Comentarii

 1. Aceleasi probleme isi puneau americani pe la 1850, doar ca nu vorbeau de porci ci de oameni.

 2. Daca Tiriac omoara multe animale, de toreadori ce sa mai spunem?

 3. Ce sa faci asta e Romania.

 4. exact, cred ca dan a dat cel mai bun exemplu…acolo de ce nu se sesizeaza nimeni!?

 5. Nu, nu e voie sa impusti gaina 🙂 Ea e prea blanda si cuminte: iti da oua, iti da carne, iti da pene…

  🙂

  🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.