• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

eMag ProfitShare

emag-profitshareVorbeam Vineri, 28 Decembrie 2012 cu Staicu Ionut la blogmeet depsre plugin-ul realizat de el WordPress Emag Profitshare si cat de eficient este pentru el acest plugin, de castigul de care are parte. Daca amandoi am spus ca in mare parte castigul realizat provine de la cumparaturi realizate de noi sau de la prieteni.

Ei bine dupa aceasta discutie, sambata, am ramas uimit sa obtin castiguri si fara sa stiu de unde provin, fara sa cumpar eu sau prietenii mei. Asa se face ca in cont apare 120 de lei proveniti din vanzarea unor tablete, accesorii pentru tablete si aparate de ras.

Deci se poate, iar in monentul in care vezi si ceva rezultate parca esti mai motivat sa continui.

5 Comentarii

  1. pai..nu inteleg, daca ai pluginul instalat dai la altii comisioanele tale..sau cum?

  2. @Yamasha: Nu, comisioanele raman la tine. Plugin-ul are rol de a genera linkuri pentru profitshare emag, exact cum face si optiunea de pe site-ul lor doar ca e mult mai practica si mai la indemana. Practic ai un input in partea de jos in Control Panel WordPress iar in momentul in care scrii articolul e foarte simplu sa „treci” linkul de la emag prin acel input si sa obtii linkul ce iti aduce un castig.

  3. @Pustiu: esti intr-adevar platit de emag sa faci reclama la profitshare. Se vede ca lumea te intreaba daca ti-ai pastrat comisioanele si tu raspunzi cu „comisioanele raman la tine”. Profitshare inseamna teapa pe fata. Jumatate din comisioanele anulate sunt pe drept (tranzactie nefinalizata), dar jumatate sunt anulate din hotie

  4. @Marc: eMag nu a venit sa imi dea mie bani, uit ia si scrie. Am scris de emag si de bine si de rau. Dar daca tu esti atat de idiot in cat sa nu intelegi ce inseamna profitshare, asta e treaba ta.

  5. Emag profitshare e OK, daca vrei sa castigi mai mult ai insa nevoie si de trafic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.