• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Papagalii vorbitori!

papagaliMereu am fost fascinat de papagali, de inteligenta lor, de modul lor de gandire si actiune de rolul lor de a pune bete in roate si de a se afla in treaba. Vorbesc de papagalii vorbitori din  blogosfera constanteana, de bloggerii care stau pe la colturi si isi spun nemultumirile dar nu au curajul sa vina la un blogmeet sa ia cuvantul si sa spuna ceva, sa-i spuna ceva cuiva direct, fata in fata. Nu, ei doar comenteaza, spun ca nu sunt de acorda cu anumite idei sau cu anumite decizii luate de anumite persoane dar ei nu fac nimic. Nu stau sa ma leg de articolele scrise de ei pentru ca nu sunt eu in masura sa fac acest lucru, e treaba lor cum scriu si ce scriu, dar daca tot ai ceva de zis de cineva, ai o idee sau nu iti place ceea ce se intampla te implici, participi si iti spui nemultumirile.

Cu siguranta persoanele respective isi vor da seama unde bat si despre cine este vorba, asta daca vor. La blogmeet-ul organizat Vineri 28 Decembrie 2012 am vorbit foarte multe lucruri si cu bloggeri pe care nu i-am vazut niciodata dar si cu „fosilele” blogosferei constantene.

Poate gresesc eu, dar sa sari sa afirmi diferite lucruri si sa ridici anumite pretentii, sa spui ca vei participa la blogmeet si sa nu mai vii… Nu ma leg de cei ce au participat, de cei au avut un motiv intemeiat ci de bloggerii, asa cum am zis, care au spus ca vor participa si-au aratat nemultumirea dar nu au mai venit.

Pana la urma, ne place sau nu ne place avem blog suntem numiti bloggeri chiar daca vrem sau nu. Nu va place acest statut inchideti-va blogul!

 

12 Comentarii

 1. Constantenii sunt foarte crispati. Le este greu sa fie sociabili. Nu zic ca nu inteleg de unde porneste asta, dar…poti lucra la problema asta, macar la anumite evenimente rare.

 2. Te arunci prea repede in afirmatii incorecte…ca sa zic doar asa.
  Statutul de bloger nu este deasupra statului de om si ca om ai probleme mai importante decat un blog meet. Am vorbit cu majoritatea care au zis ca vin dar nu au ajuns si toti au avut un motiv, a nu se intelege ca incercat sa-i dojenesc sau ceva de gen, doar am discutat de cum a iesit.

 3. @Cristi: De iesit a iesit bine, atatia cati au fost. Si da, in primul rand suntem oameni.

  Acest articol e genul de articol care ar trebui dat link in momentul in care apare cate unul sa isi exprime nemultumirea, ca nu-i place acolo, ca spera ca nu stiu ce…. etc.

  Poate ca m-am atruncat prea tare.

 4. Hai cu impulsivitatea, puştiule! :))

 5. […] Au mai scris, până acum, Cristi,  Joe (cu tot cu imajini, acilea) şi Puştiu’. […]

 6. @SagittariuS: Eu nu iau pe nimeni la bataie, sunt doar rau 🙂

 7. Tu vrei să-mi iei funcţia de hater în blogărimea din Constanţa, este? Hai, recunoaşte şi vei fi iertat! :))

 8. @SagittariuS: Hmmm nu stiam ca exista un podium pentru asa ceva. E cu premii, medalii ceva ca sa stiu daca ma bag.

  Constantenii sunt foarte crispati. Le este greu sa fie sociabili

  Un impuls poate nu strica!

 9. Nu oficial, e unu ad-hoc, aşe. La mica-nţelegere 😀

 10. @SagittariuS: bine, hai sa ne intelegem ca sa ramai tu la carma de hater al blogosferei constantene

 11. […] Cristi Mirea.:: Pustiul.ro.:: Alexandru Busuioc Share on FacebookShare on […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.