• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

eMag se joaca cu preturile!

eMag se cam joaca cu preturile, nu zic ca pretul de la produsul din poza, un televizor Samsung nu este in favoarea cumparatorului dar nu inteleg un lucru. Cum s-a ajuns la acest pret? Nu cumva eMag avea pretul cam umflat la inceput? Cum de s-a ajuns de la 4.399 la 3.619, o diferenta de 780 de lei.Diferenta uriasa, ar fi util ca fiecare produs sa aiba in dreptul sau un grafic cu evolutia pretului, parca am vazut acest lucru la un magazin online.

Care va sa zica eMag umfla preturile la inceput ca sa aiba de unde oferi reduceri.

eMag sunt cu ochii pe voi, am o lista de produse pe care le urmaresc zilnic!

4 Comentarii

  1. La PcGarage.ro ai văzut graficul evoluției prețului. E mult mai corect așa. Eu sunt mult mai dedicat PcGarage, am comenzi de zeci de zeci de mii de lei și nu am avut nici o problemă cu produsele iar atunci când au existat promoții deși nu au fost exagerat de mari am știut că sunt ‘pe bune’ fiindcă există niște ‘praguri’ a prețurilor peste care un magazin nu poate trece fiindcă ajunge să tragă linie și să realizeze că e în pierdere.

    Unde veți vedea reduceri de peste 500 lei, există două variante: Ori producătorul a ieftinit atât de mult încât și vânzătorul poate să o facă ori produsul era de la început cu „xxx lei” mai scump decât ieșea din fabrică astfel că vânzătorul a micșorat doar cifra de câștig în speranța mai multor achiziționări ceea ce duce evident la un câștig mai mare decât cel inițial. Cine crede că a dat de o mină de aur când a nimerit o promoție, ar trebui să se gândească înainte că orice ar fi vânzătorul nu pierde niciodată !

  2. @Bogdan Anghelina: graficul l-am vazut prima data la evomag.ro. Curios e ca dupa ce primesc newsletter de la emag nu dureaza doua ore si primesc si de la evomag.

  3. Tu te miri de scaderile astea sub 1000 de lei. Dar de Black Friday? Ce zici de reducerile alea de peste 50%?

  4. Cam asa e treaba la emag, mai ales ca au si afilierea si trebuie sa-si scoata banii…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.