• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Oras pustiu

Traiesc intr-un oras pustiu, plictisitor, cu oameni tristi, plictisiti de viata, un oras plictisitor unde nu prea ai ce face. Dar acest oras revine la viata o data cu venirea verii. Revine la viata datorita unor oameni, oameni ce stiu ce inseamna sa fi activ, sa traiesti, sa te distrezi. Pe timpul verii, in special in weekend-uri, lucrurile se schimba. Lume multa, cluburi deschise, evenimente, Constanta scapa de plictiseala pentru cateva zile.

In restul timpului Constanta, pentru mine, este un oras pustiu. Iesi la o plimbare, mergi in club, te plimbi prin parc dai mereu si mereu peste aceeasi oameni. Daca pe timp de zi mai vezi oameni prin parcuri sau pe strazi, o data cu lasarea intunericului nu mai vezi pe nimeni si sa fie de mirare daca pe la ora 20-21 deja esti singur pe strazi. Nici prin cluburi, mall-uri sau restaurante nu scapi de plictiseala, aceeasi oameni mereu, toate-s vechi.

 

2 Comentarii

  1. Orasul e chiar foarte ok, poate problema este la tine, du-te intr-un oras micut din Moldova, acolo ce mai spui?

  2. @Cosmin Popa: Faptul ca oriunde merg in Constanta dau peste aceeasi oameni mereu imi da senzatia de oras mic si ca doar o parte din oameni ies din casa si au si alte activitati, nu doar munca.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.