• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Folii si huse Samsung Galaxy S III

Pentru ca am testat ceva huse si pentru ca nu am fost multumit de husa si folia ce le-am achizitionat de pe online pentru telefonul meu Samsung Galaxy S III, cei de la folii si huse m-au provocat sa le testez foliile ce le comercializeaza ei.

Incep cu diferentele mici in comparatie cu folia pe care eu o aveam deja si care era destul de deranjata in comparatie cu aceasta. Aceasta folie, pe care o gasiti pe site-ul lor la folii protectii ecran, este o idee mai mare atat cat sa se lipeasca perfect pe ecranul curbat al telefonului Samsung Galaxy S3. Nu va recomand folii mate, producatori ce se lausa cu huse UV anti-reflex. Pentru ca acele folii UV anti-reflex, poate sunt bune dar din punctul meu de vedere nu, influenteza foarte mult calitatea culorilor.  Folia primita nu influeanteaza calitatea culorii pot spune ca o imbunatateste. Pe langa aceste argumente aceasta folie ofera si o senzatie placut la atingere, de aderenta, dar fara sa ramana urme la atingere. Aceasta folie este realizata de 3M, o firma cu experienta in folii de orice tip.

Pe langa folie am primit si o husa de protectie, husa de silicon. Eu aveam o carcasa de protestie, o bucata de plastice acoperea spatele telefonului si colurile ramanad goale loturile de sus si jos. Aceasta husa, primita, este exact ceea ce aveam eu nevoie, acopera toate laturile si arata si bine. Va recomand aceasta husa, iar din cate am vazut pe site-ul lor, la aceasta husa primiti cadou si o folie de protectie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.