• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Update tema wordpress

Dupa mai bine de un an de cand folosesc aceasta tema de wordpress a venit momentul sa mai fac mici modificari. Modificari de design, dar mici, si modificari de functionalitate.

Pentru ca am vrut ca blogul sa se incarce cat mai repede posibil si sa contina un cod cat mai valid posibil, am aruncat cate un ochi prin codul de pe blogul lui Zoso si am tinut cont de sfaturile ce le-a mai dat de-a lungul timpului in articolele postate despre cum sa optimizezi wordpress-ul.

Inca mai testez si inca mai analizez cat de bine functioneaza si cum se incarca blogul. Orice problema descoperita de voi imi este de un real ajutor.

3 Comentarii

  1. Tu te iei dupa Zoso… cam naspa, daca e unul din cei mai buni bloggeri din Romania nu inseamna ca-i tare in optimizare.

  2. @Marius: Nu a zis nimeni ca e cel mai bun, dar atat timp cat stii sa filtrezi informatiile oferite si sa le analizezi, poti lua o idee de aici, o parere de acolo testezi si tu si vezi cat de bine e si cat de multumit de rezultate esti.

  3. Cata originalitate 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.