• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Ai grijă de mașina ta!

Ai grijă de mașina ta!

După un deștept ce mi-a șters aripa dreaptă în parcare și a plecat (pe principiul lasă că iese la polish), după boscheții din fața blocului ce și-au lăsat amprenta pe mașina și să nu mai spunem de prietenii mei pescărușii care pe lângă faptul că îmi pictează mașina o mai folosesc și pe post de pistă de aterizare sau scenă.  Pe lângă toate astea natura și-a pus și ea amprenta.
Pentru a reda strălucirea mașinii am decis sa fac o polishare totală, din bară-n bară. În Constanța sunt foarte mulți care fac acest lucru, la recomandarea unu-i prieten am ajuns pe curatare-tapiterie-constanta.ro, o firmă din Constanța ce oferă mai multe servicii pe lângă polishare: curățare tapițerie, curățare jante, tratament piele, inscripționare oglinzi etc.

Prețurile pentru polish auto mi se par foarte bune, începând de la 150 lei. Prețul este în funcție dimensiunea mașinii și bineînțeles de zgârieturile mașinii. După polishare cu siguranță va urma o curățare totală la interior, mochetă, scaune, plastice etc.

2 Comentarii

 1. Pustiule.
  Solutia poate este AQUASHIELD.
  Am tratat un Lexus saptamana trecuta, poate iei legatura cu proprietarul si vezi ce face solutia.
  Cristi 0731741427
  Noroc si cele bune.
  Cosmin, proprietar AQUASHIELD

 2. De solutia AQUASHIELD am auzit insa am si ceva neclaritiati, va voi contacta pentru mai multe informatii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.