• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Arriba – mâncare mexicană în Constanța

Recent în Constanța s-a deschis un nou fast-food. Spre bucuria mea, un fast-food cu specific mexican, Arriba. Fastfood-ul se află lângă Famous, vis-a-vis de Muzeul de Artă Populară. Localul este micuț dar foarte frumos aranjat. Momentan nu fac delivery, pe facebook au anunțat că într-o săptămână vor începe să facă și livrări.

Mâncarea este foarte bună și se poate vedea că toate ingredientele sunt proaspete, eu mi-am luat la pachet Buritto cu pui. Durează câteva minute până fac produsul comandat, de aceea este bine să dați un telefon să le spuneți ce vreți și doar să mergeți să ridicați comanda, asta până vor începe să facă și livrări dacă nu aveți timp să stați acolo să savurați mâncarea și să vă bucurați de atmosfera mexicană.

Dacă comandați la pachet sunteți invitat să luați un loc sau puteți sta aproape și să vă uitați la bucătar cum prepară produsul comandat.

Mai multe informații, momentan, se găsesc pe Facebook: Arriba

Taco NACHOS Buritto

2 Comentarii

  1. E destul de spicy buritto ala? Ai plans?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.