• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a schimbat designul la site

ISJ Constanța a schimbat designul site-ului, un design destul de vechi și de neplăcut într-un site realizat pe platforma wordpress la fel de neplăcut, aș putea spune mult mai neplăcut. Mă mir că au plătit pentru un asemenea design, până și tema default de la wordpress Twenty Twelve este mai bine realizată.

Cu toate că nu scrie la vedere cine a realizat designul și tema pentru wordpress, în css apare: Social Grup Advertising o firmă de apartament din Constanța situată pe strada Pescarilor nr 42 deținută de consilierul local Costin Răsăuţeanu. Acum lucrurile parcă se leagă, Costin Răsăuţeanu coleg de partid  cu inspectorul școlar general Răducu Popescu.

Cu siguranță acest proiect a fost realizat pe câteva mii de euro bune, fără a se realiza o licitație sau vre-o cercetare în prealabil.

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta site vechi

Actuala versiune a site-ului o puteți vizualiza aici iar în lateral găsiți o imagine cu site-ul vechi.

Fiind o instituție publică din câte știu exista o lege ce îmi oferă dreptul de a obține informatii. În cursul zilei de luni am de gând să mă documentez și să transmit un email către ISJ Constanța prin care să solicit informații despre modul de alegere a firmei desemnate să realizeze site-ul cât și costul de realizare.

UPDATE: Tema folosită pare a fi Bookcase

11 Comentarii

 1. @Cristi: daa, doar pentru chestia aia s-a luat, cred, vreo 200 de euro :))

 2. Adevarul e ca-ti trebuie ceva curaj sa pui wp-cumulus in 2013, asa ca-si merita bani. Sa nu mai zic de cat de prost sunt alese culorile pentru el.

 3. stati linistiti ca n-au luat 200E pentru site:)

 4. @Yamasha: Am impresia ca au luat destul de mult. Nu stii cum sunt unele contracte cu institutii public? Munca putina, bani multi.

 5. Nu se pretează platformă WP pentru website-uri oficiale. Pur şi simplu nu se potriveşte. Cu ochii mei văd „noul” website arătând aiurea rău de tot.

  Mai degrabă aş fi realizat un produs cu un meniu uşor şi accesibil, din care găseşti template-uri faine şi pe care le poţi edita bine-mersi în aplicaţii de la Xara Web Designer la Adobe GoLive! … da’ nah, eu n-am PCR şi nu mă ocup de web-design.

 6. @SagittariuS: Am dat un email la ISJ Constanta in care ii iau la intebari cum s-a ales firma si cat a costat proiectul. Acum astept sa imi raspunda.

 7. Eşti un anonim, stai calm. Am avut şi eu schimburi de mail-uri cu ei, sunt praf şi pulbere pe parte de comunicare.

  Pe cât pui pariu că o să primeşti un răspuns gen „petiţiile anonime se clasifică şi se clasează”? =))

 8. @SagittariuS: Eu le-am scris ca aceasta petitie nu poate fi considerata anonima pentru am oferit toate datele, nume, prenume, telefon, adresa, serie si nr. Si daca primesc un raspuns de acest gen ma voi duce frumos cu o petitie scrisa la ei, sunt si aproape de munca mea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.