• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Intensificarea activității la ANAF și DNA

Intensificarea activității la ANAF și DNA

N-a observat nimeni că toate știrile din ultima vreme include DNA sau ANAF? Interesantă toată mobilizarea asta de forță dar nu pare cam suspectă? Să înțeleg că angajații celor două instituții până acum au dormit și au luat bani?

O primă teorie ar fi presiunea externă, în special a americanilor pentru eliminarea corupție. Se pare că americanii nu vor doar control militar (Mihail Kogalniceanu și Deveselu). O altă teorie, care mi se pare și plauzibilă este conflictul din Ucraina dar și relațiile tot mai tensionate dintre România și Rusia.

Pe fondul acestor conflicte se încercă strângerea la bugetul de stat a banilor din toate sursele posibile ce urmează a fi folosiți în cazul în care conflictele degenerează.

Doar niște teorii dar cu siguranță pe undeva există un mic adevăr.

4 Comentarii

  1. Poate doar ambiția lu Ponta de-a anunta încasări record si astfel sa poată diminua TVA-ul.

  2. @Cristi: Nu cred ca Ponta poate face o asemenea presiune pe institutiile statului ca sa se ajunga aici.

  3. Teoria cu razboiul am auzit-o si eu. Se pare ca asta ar fi scopul sa stranga bani la bugetul de stat pentru ca cumpara armanent. Situatia nu este roz!

  4. La frute si la flori nu da nimeni bon.Au chioscuri si umbla cu seria 7 :))).Lasa sa puna mana sa plateasca sa vada cum este cand nu furi si zici de vecinu ba ala nu stie sa se descurce ce papagal.Eu cred ca americani fac asta….nu are sansa pontica sa faca asa ceva….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.