• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Radu și Cin-Cin, un gest frumos

Radu și Cin-Cin, un gest frumos

Radu este un blogger din Constanța, scrie pe „Dincolo de nori” dar și alte bloguri. Marți seară, după cum spuneam în articolul anterior ne-am adunat la o bere. După bere ne-am mutat la Cin-Cin să mâncăm. Eu, Gabriel Ursan și Radu am luat decizia să ne savurăm mâncare în local, restul bloggeri-lor și-au comandat la pachet mâncarea și-au plecat spre casă.

Poate va sună ca o poveste, la asemenea cazuri de cele mai multe ori încercăm să căutam tot felul de explicații sau vinovați.

Era destul de târziu, aproape ora 10 iar în local puțină lume. Ne-am comandat noi de mâncare și/sau de băut iar în momentul în care să ne așezăm la masă Radu vede un copil ce era la masa de la intrare, recunosc eu nu l-am observat. Un copil de aproximativ 6-7 ani, mânca plângând dintr-o porție de cartofi prăjiți, probabil oferiți de angajații localului. Radu s-a interesat de situația lui, i-a luat ceva de mâncare și un suc. A încercat să-i ia ceva mai sănătos pentru copii dar cum Cin-Cin excelează pe partea de shaorma, kebab și pizza i-a luat un kebab.

Bucuria pe chipul copilului începea să-și facă prezența, la un moment dat se uita la Radu cu ochii încă plini de lacrimi și ii făcea cu mâna.
Un gest frumos făcut de Radu și de apreciat cei de la Cin-Cin. Când a plecat copilul, angajații localului i-au împachetat frumos tot ce avea pe masă și i-au pus într-o punguță.

Cu ocazia asta mi-am făcut o părere foarte bună despre Cin-Cin Fast Food, prin alte localuri am văzut că se practică datul afară în șuturi a acestor copii. Mai ales că la ora respectivă localul era aproape gol, nu deranja pe nimeni iar o porție de mâncare oferită nu a băgat localul în faliment. Radu a insistat să-i cumpere ceva de mâncare și băut angajații afirmând că i-au mai dat câte ceva de mâncare.

Tot respectul meu atât pentru Cin-Cin cât și pentru Radu.

3 Comentarii

  1. Florin, nu l-aţi observat pentru că stăteaţi cu spatele. Altminteri sunt sigur că fiecare dintre voi ar fi făcut la fel. Şi felicitări merită întradevăr cei de la Cin-Cin. Este unul din puţinele locuri în care am văzut că un asemenea copil nu este gonit!

  2. Bine domnu Radu, sa-ti fie zambetul incarcat de satisfactie si portofelul deschis la situatii de gen!

  3. atat? lumea astepta ceva mai senzational, ceva scanal cu tipete si capete sparte :)) glumesc. acum stau si ma gandesc ca eram cu spatele din moment ce nu l-am vazut, dar ma bucur ca ati dat dovada de omenie si l-ati ajutat. De curiositate la-ti intrebat de ce sta singur si daca are familie?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.