• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Klaus Iohannis și internațiunea plictisită

Totul a început cu o poză bine realizată:

Iar internațiunea din plictiseală a născocit fel și fel de variante, iar imaginile de mai jos sunt doar o parte din ceea ce au putut arăta internauții. Adevărul este că până acum Klaus Iohannis este cel mai prezentabil președinte al româniei.

4 Comentarii

  1. Intreb si eu ca sunt tatar si nu prea stiu romaneste, ce inseamna internatiune?

    • Daca nu exista in dex online nu inseamna ca nu exista. De neologisme ai auzit?

    • Da, am auzit. Dex-ul are si neologisme unu la mana. Si doi, din ce limba a fost imprumutat cuvantul „internatiune” ca in engleza „internation” nu exista. Intreb pentru un prieten.

  2. Internatiune e un cuvant inventat de Mickey Hash si am vazut mai multi oameni folosindu-l pentru a descrie multimea de oameni de pe internet. Nu conteaza daca exista in dex, toate cuvintele au aparut la un moment dat in dex. Limba e vie, iar daca o masa mare de oameni va intelege acelasi lucru dintr-un cuvant nou, cel mai probabil va ajunge si in dex la o actualizare viitoare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.