• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

AEROMANIA 2017 – Show aviatic pe Aeroportul Tuzla

AEROMANIA 2017 – Show aviatic pe Aeroportul Tuzla

AEROMANIA 2017 va avea loc sâmbătă, 19 august. Aeromania va marca, totodată, aniversarea a jumătate de secol de istorie pentru Aeroportul Tuzla, în 1967 înregistrându-se aici prima misiune de zbor a piloţilor AVIASAN.

Cum era de aşteptat, și în 2017 spectacolul aerian de la Aeromania este completat de o ofertă generoasă la sol: concerte live, standuri de aviație, expoziții de mașini de epocă, de fotografie, concursuri, food court, spaţii de joacă pentru copii şi multe alte surprize. Programul va fi similar celor din anii anteriori – 15.00 – 22.30. Accesul general este liber. Pentru zona VIP sunt puse în vânzare 2 categorii de bilete: bilete VIP, care permit accesul în zona VIP și bilete ZBOR VIP care, pe lângă acces, includ brățara oficială a evenimentului și un zbor deasupra plajelor.
În situația în care condițiile meteorologice nu permit desfășurarea acrobațiilor aeriene sau a spectacolului de artificii, evenimentul este mutat duminică, 20 august – biletele achiziționate fiind valabile pentru această dată.

Accesul în aeroport se poate face începând cu orele 14:30

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.