• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Localuri din Constanța bine aerisite sau unde nu se fumează, sugestii?

Localuri din Constanța bine aerisite sau unde nu se fumează, sugestii?

Fără legătură cu blogmeet-ul din această seară, de la care am ieșit puțin afumat. Începuse să mă supere puțin ochii din cauza fumului dar cred că a contribuit și mica mea răceală. Mă întrebam câte localuri în care nu se fumează deloc există în Constanța, probabil niciunul. Sau poate nu știu eu.
Așa că am zis să extindem lista cu localuri care sunt foarte bine aerisite, unde poți merge cu o gașcă de 5-12 prieteni și să porți o discuție la o bere fără să tipi și să ieși afumat.

Nu am nimic cu fumătorii, mă gândesc că lista aceasta poate va fi utilă atât pentru constănțeni ce frecventează localurile mai puțin cât și pentru turiștii ce vor să stea la o discuție într-un local și nu agreează fumul de țigară.

Lista va fi actualizată mereu pe baza recomandărilor sau a propriei experiențe.

Deschid eu lista cu:

 • Barissimo (Blvd Ferdinand 32, Orar: 8:00 am – 1:00 am) – bine aerisit
 • Do0rs (Str. Traian, nr. 68A Orar: 8:30 – ultimul client) – bine aerisit

9 Comentarii

 1. O aerisire cu adevarat buna s-ar face daca toate tigarile ar fi fumate afara.
  Ai vazut cum suferea Radu dupa o tigara? Ei, s-ar rezolva si problema poftei lui. Doar zic si eu, ca acum sunt nefumator :)).

 2. Dupa mine, cea mai buna cafenea din oras este Timeless din mai multe puncte de vedere , si anume: o aerisire mult mai buna decat cea de la barissimo,ce functioneaza in permanenta ( nu doar cand fac clientii observatii ca e prea mult fum), cafea de calitate superioara, muzica buna ce iti ofera o stare de „n-as mai pleca acasa” si o servire mult mai ok.

 3. @Bitch stii de intelegerea noastra: tu la Timeless eu la Barissimo 😀

 4. Spre norocul meu 🙂

 5. Plaja… 🙂 Are plaja o aerisire…

 6. @rast: Mai ales pe timp de iarna are o aerisire de te ia pe sus 🙂

 7. -bottle
  -haute cup
  -zig zag

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.