• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Pentru oamenii din marketing

Pentru oamenii din marketing

Nu am nimic cu oamenii din marketing-ul digital dar am o problema cu oamenii din marketing-ul tradițional. Oameni care s-au trezit în funcția de „director marketing” fără habar de ceea ce înseamnă producție, pașii realizării unui pliant sau al unui banner stradal. Eu unul aș impune o regulă, ca să ajungi pe un post de marketing să ai minim un an de experiență în producție publicitară și cu siguranță lucrurile se vor schimba în tot ceea ce înseamnă marketing-ul tradițional.
Poate așa vor învăța că pentru realizarea unor materiale publicitare este nevoie de timp iar termenul de livrare nu poate fi ieri.

Și nu înțeleg de ce pe posturile de marketing sunt în mare parte femei? Adică eu am făcut o facultate dedicata femeilor?

3 Comentarii

  1. La multe firme din Constanța de „marketing” se ocupă secretarele sau și mai rău, contabilele.

  2. Devine mai mult decat necesar sa se inventeze calatoria in timp.

  3. @Cosmin: Daca nu se ocupa femeia de servici si de treaba asta tot e bine, doar zic 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.