• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Nu mai calc vreodată într-un magazin LIDL

Nu mai calc vreodată într-un magazin LIDL

Mereu am spus că nu îmi plac magazinele LIDL și am destule motive:

 • sunt prost organizate. Niște culoare lungi cu 3-4 rânduri de rafturi
 • marfă aranjată prost, indiferent ce cauți găsești foarte greu sau nu găsești. Nici angajații nu știu pe unde au anumite produse când îi întrebi.
 • produse de proastă calitate sau produse exagerat de scumpe față de prețul pieței.

Ultima dată când am intrat într-un LIDL am vrut să iau Cola-Cola rece și ceva pentru drum: cornuri, covrigi, chipsuri etc. Doar că deștepții de la LIDL preferă să țină la frigider tot felul de sucuri ciudate de care n-am auzit la prețul de un leu 2L. Cred că era și natural la acest preț. La fel și cu berea, frigiderele erau pline cu bere la un leu doza, bere care nu era cumpărată de nimeni. Nu înțeleg logica lor, dozele cu bere ceva mai cunoscută erau aruncate pe jos într-un colț.

Mi-am dat seama că dacă intru într-un LIDL este o pierdere de timp pentru mine, de fiecare dată când am intrat nu am găsit să cumpăr ceea ce mi-am propus.
Așa că: NU MAI CALC VREODATĂ ÎNTR-UN MAGAZIN LIDL.

8 Comentarii

 1. In alte locuri, LIDL e cel mai ieftin. Mai ieftin ca Penny. La noi, nu prea.

 2. La capitolul organizare sunt de acord. Acolo merg cand am timp de pierdut si vreau sa descopar lucruri noi.

  Dar, la capitolul ciocolata stau destul de bine. 😀

 3. SI inghetata pe bat cu migdale e dumnezeiasca.

 4. Depinde ce frigidere sunt. Coca-Cola poate sta doar in frigider Coca-Cola. Daca firma Coca-Cola nu a platit sa aiba frigider in LIDL, aceasta, surpriza, nu va avea frigider.

  • Frigiderele nu erau personalizate, nu pareau sa fie ale unui brand anume. In general ei nu se muleaza pe client si sunt foarte reticienti. Cola rece pana la urma gasesc in frigiderul de Tuborg de la magazinul de la coltul blocului.
   Sunt multe aspecte pentru care LIDL m-a determinat sa afirm ca nu voi mai calca in magazinele lor.

 5. magazinele astea sunt pentru oameni cu bani putini, rar gasesti ceva care sa merite cumparat. am vazut ca au multe produse ieftine – copii alte unor produse mai scumpe. cand nu ai alte magazine in zona cumperi de la ei, ce sa-i faci 🙁

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.