• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Nu mai ai nici un motiv să te rătăcești

Nu mai ai nici un motiv să te rătăcești

Tehnologia a evoluat foarte mult, nu mai ai nici un motiv să te rătăcești sau să întrebi oamenii de pe stradă unde se află locația pe care o cauți, tehnologia GPS este foarte la îndemână fiind integrată în foarte multe terminale GSM și multimedia: smartphone-uri, PNA, PDA etc. Pe site-ul evomag.ro poți găsi diferite terminale GSM cu GPS, printre care si PDA-uri cu GPS unde aveți si cel mai vândut și în vogă PDA cu GPS, HTC Desire cu Android versiunea 2.1.

HTC Desire vine cu card de memorie de 4 Gb, dar poate fi extinsă până la 32Gb, cu o camera foto de 5.0 MP ce face poze la o rezoluție de 2592px x 1944px, un display cu rezolutia de 480 x 800px AMOLED Touchscreen și un procesor de 1GHz Qualcomm Snapdragon. Dacă ar fi să aleg între un notebook și acest HTC Desire cu sigurantă aș alege PDA-ul pentru că se comportă la asemenea unui notebook dar dispune și de câteva facilități pe care pe un notebook nu le are de exemplu: funcția de telefon, GPS-ul încorporat, dimensiunile reduse și posibilitatea de a accesa orice informație în orice moment direct de pe tefonul mobil.

HTC Desire se mulează foarte bine pe necesitățile utilizatorului oferindu-i ceea ce are nevoie.

10 Comentarii

 1. Da, e foarte tare HTC Desire asta, si cum spuneai si tu ” se mulează foarte bine pe necesitățile utilizatorului oferindu-i ceea ce are nevoie.”

 2. Procesor de 1GHz Qualcomm Snapdragon? Si memroie de 512Mb? Ce pot sa mai spun e chiar mai bun de cat unele notebook-uri.

 3. @Bibi: Da, si eu am ramas surprins de dotarile pe care le are, tehnologia a evoluat 😉

 4. Vezi ca tema nu este a ta, ci sursa ei apartine celor de la WpZoom.

 5. @Dragos Nicu: Te-ai uitat tu in sursa si ai vazut sectiuni ce sunt la fel ?!

 6. Nu stiu ce sa zic dar mie tot iphone-ul imi place cel mai mult.

 7. poti sa ramai cu succes fara baterie :)))

 8. @bibabum: asta nu mai e o problema, deja s-au invetat baterii care se incarca foarte repede si care stocheaza foarte multa enerrgie.

 9. M-as rataci in ochii unei blonde. 🙂

 10. @phidas: pai clar te ratacesti cu o blonda, te ratacesti si fara sa te uiti in ochii ei. Si la cat de bine explica blondele…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.