• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Nu mai aruncați cu pietre!

Nu mai aruncați cu pietre!

Cristi Dorombach este un blogger ce a ieșit de multe ori în evidență. A ieșit în evidență atât prin fapte bune (când a luat apărarea jurnalistei ce a primit un șut de la un moș ce protesta iar oamenii au uitat repede acest lucru) cât și prin idei mai puțin acceptate sau înțelese. Pentru cei ce nu știu de unde a pornit totul, Cristi Dorombach a scris pe facebook dar și câteva articole prin care își exprima părerile cu privire la o știre „O studentă a fost agresată sexual de un taximetrist

Bine, a greșit, nu s-a făcut înțeles sau ideea lui nu coincide cu ideile altora. Puțin important. Mulți s-au apucat sa-l înjure sau facă diferite afirmații, bloggeri care au „mâncat” același pișcot. Era mult mai frumos și elegant sa-l sunați sau sa dezbateți pe facebook în privat acest aspect. Piticu nu pare genul de om să nu înțeleagă anumite aspecte, iar dacă totuși nu înțelegea două palme meritate după cap poate îl făceau să se trezească la realitate.
Când a luat apărarea jurnalistei era privit ca un erou, ridicat în slăvi și îi trimiteați mesaje de felicitări iar acum că are o părere cu care nu sunteți de acord ștergeți pe jos cu el. Urât, ce să spun?

Nu îi iau apărarea dar mi se par toate reacțiile astea cam deplasate și nu merita asta.

 

4 Comentarii

 1. viata e foarte simpla pustiule :

  Faci fapte bune:bravo,ma trag in poza cu tine.
  Spui despre o femeie ca a meritat.o: ma pis pe tine.
  E atat de simplu.
  Nu are nimeni ceva in particular cu piticu. Cand sugem la aceeasi tzatza (a publicitatii) daca unul vine beat sa mulga vaca si da pe jos laptele ceilalti,obligatoriu trebuie sa se delimiteze de el. In spatiul public.

  Imagineaza.ti ca zugravesti casa si un zugrav trece pe langa maica.ta,iti face cu ochiul si zice :buna coarda. Il tragi deoparte?
  Nu. Il dai afara din casa oricat de buna e zugraveala de pana atunci.

  Asta se intampla. Si nu e nimic tragic in asta,e o consecinta a comportamentului.

 2. Ionut Bajescu
  Ionut Bajescu
  13 mart. 2015 14:28

  Si aici se opreste libertatea de exprimare :))

 3. Plus ca mai sunt si niste anonimi ce se iau de el ca vrea sa faca trafic pe subiecte de astea, cand ei insisi vor sa faca trafic pe subiectul atacului. Cel mai bine e sa nu ne uitam in gura tuturor si gata.

 4. Pacat de piticul ca e baiat bun. Sunt convins ca nu s-a gandit ca o sa se ajunga aici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.