• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Primul loc de muncă

Primul loc de muncă

Mereu am fost de părere că primul loc de muncă își pune amprenta. Pe lângă faptul că te formează ai parte și de prima experiență profesională. De aceea trebuie să ai grijă în ce domeniu îți alegi primul loc de muncă pentru că te captează, îți influențează viitorul și de cele mai multe ori îți va fi foarte dificil să părăsești domeniul respectiv de activitate și să te orientezi către un alt domeniu.

În momentul în care ajungi să lucrezi într-o companie trebuie să te gândești destul de mult, cât poți evolua în  compania respectivă, până la ce nivel vei putea ajunge, ce vei putea face tu în compania respectivă și dacă vei putea face față provocărilor. Foarte mulți rămân la primul job, nu încerca nimic nou de parca nu ar mai exista alte companii sau alte joburi în alte domenii mult mai plăcute.
Probabil aici intervine teama de a încerca ceva nou, un domeniu nou sau un job într-o alta companie din același domeniu de activitate.

Dar e interesant că majoritatea se plâng de locul de munca. Ba că salariul este mic, șeful este al dracului sau cum trebuie să muncească foarte mult peste program. Toate astea în condițiile în care, cu toate că este criză, sunt destule locuri de muncă disponibile în diferite domenii doar trebuie să vrei și să îți dai interesul de a învăța ceva nou.

2 Comentarii

  1. asadar, te-ai angajat?!!

  2. @Yamasha: :))) lucrez de mai bine de 5 ani. Lucrez in continuare, nu duc lipsa de loc de munca 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.