• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

  citeste tot »

Problema imigranților sirieni

Problema imigranților sirieni

Imigranții sirieni sunt și vor fi o problemă pentru Europa. În ansamblu nu prea ai ce face, sa-i trimiți de unde au venit? Nu prea ai cum.

Eu nu înțeleg un lucru, prin presă apar tot felul de sume date de imigranți călăuzelor pentru a ajunge în Europa. Sume nu tocmai mici, intre 7.000 și 10.000 dolari. Pentru o familie mica, trei membri, ar fi un cost minim de 21.000 dolari. De unde acești bani? Ce afaceri pot face într-o țară săracă și în război ca să producă acești bani? Își vând casele și bunurile, cine cumpără casele respective?

Să nu spunem de Germania care mereu ne-a arătat cu degetul și ne-a pus la colț pentru problema țiganilor dar îi acceptă pe sirieni fără probleme ba ne obligă și pe noi să-i acceptăm. Nu am problemă să-i acceptam dar s-a gândit cineva la consecințe, la impactul lor în țările care îi acceptă și chiar la impactul lor în Europa? Poate pe moment Germania vede doar o forță de muncă gata să fie exploată fără a luat în calcul consecințele pe viitor.

Mi se pare că din Siria pleacă cine vrea și poate fără prea mari probleme. În România până și pentru cel mai mic scandal există proceduri/legi care ar bloca granițele și nimeni nu mai iese.

Rămâne de văzut, în urma marii invazii, care va fi impactul și cât de cuminți vor fi sirienii.

3 Comentarii

 1. o sa fie cei mai cuminti. nu ai sa vezi niciunde teroristi mai cuminti ca sirienii 🙂

 2. De parca nu avem destule probleme pe cap.

 3. Problema nu e ca vin refugiati, problema e ca NU vin doar refugiati. Tot ceea ce se intampla e planuit de mult. Nimic nu e intamplator in politica, nimic.

  Despre guvern:

  „Well, they have to lie. And since they don’t represent the people, and so since they act against the interest of the people
  The only way they can hold power is if they lie to the people.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.