• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Sorin Oprescu și-a căutat-o!

Da, și-a căutat-o încă de prin 2012 când bunul său prieten și om de încredere Florin Rotaru, protejatul lui Sorin Oprescu cum era cunoscut printre angajații Bibliotecii Metropolitane. În 2013 Florin Rotaru a trebuit să plece de la conducerea Bibliotecii Metropolitane pentru că lucrurile nu mergeau tocmai bine, angajați ce începeau să ii facă probleme, bani ce nu ieșeau la socoteală și alte probleme.

Oamenii de afaceri știu că la întâlniri, de cele mai multe ori, participa și Florin Rotaru, șpăgile erau intermediate de cele mai multe ori de el. Întâlniri ce aveau loc în tot felul de locații ciudate.

Sorin Oprescu era filat încă din 2012 și probabil știa asta. Odată cu acestă anchetare probabil s-a destrămat și visul său de a fi președinte. Da, din surse sigure vă spun că el visa să fie președinte, asta pentru că înainte de ’90 i-a fost ghicit viitorul și i s-au spus două lucruri importante:

  1. Că va fi președintele tării (cred că a fost păcălit)
  2. Va muri împușcat. Iar asta este cea mai mare frică a sa. De aceea de cele mai multe ori poartă vestă anti-glonț. Mulți știu acest lucru.

Uite așa se destramă și proiectul autostrăzii suspendate 😀

sorin oprescu mafiot

 

Un comentariu

  1. Eu as vrea sa-l vad la mititica. Multi ani. Cat mai multi. Macar cat Voiculescu. Sa nu poata iesi conditionat.
    Nu doar el, ci toti cei care fura.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.