• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Reckitt Benckiser și Nurofen-ul

Reckitt Benckiser și Nurofen-ul

Reckitt Benckiser sau RB, după denumire noua, este compania care produce Nurofen-ul printre alte produse de îngrijire, prezervative și curățenie.

Nurofen are la baza ibuprofen, asemănător cu aspirina, medicament ce se eliberează fără prescripție medicala. Nurofenul există sub mai multe variante pentru tratarea durerilor de spate, migrenelor sau raceală si gripă. În Australia s-a demonstrat că Nurofenul este o înșelătorie, conţin acelaşi ingredient activ, şi anume 342 de miligrame de ibuprofen.

În Australia în maxim trei luni toate produsele Nurofen vor fi retrase de pe piață. În România însă Reckitt Benckiser va continua să-i fraierească pe români.

3 Comentarii

  1. La noi nurofen nu e comercializat lafel ca la ei. Da, avem si noi cel pt raceala si gripa, care chiar contine ce scrie pe ambalaj. In schimb nu avem diferite pentru dureri de cap sau de spate. Putin research nu ar strica inainte sa incercam sa educam publicul, nu?

    • Research am facut, cunosc destul de bine compania Reckitt Benckiser. Chiar si in Romania aveam Nurofen sub diferite denumiri. Intre Nurofen Forte si Nurofen Immedia Ultra chiar nu exista diferenta si astea sunt pe piata din Romania. Tot Nurofenul are la baza ibuprofen doar in doze diferite si sub diferite forme: drajeuri, capsule etc.

  2. Nu stiu exact ce contine Nurofenul, sau nu am stiut pana acum. In general, nu prea iau pastile decat in situatiile in care stiu ca problema ma depaseste foarte mult si atunci, fie aleg sa merg la doctor, fie apelez la o pastila(maxim). Atunci cand am avut o raceala si am luat Nurofen, m-a ajutat de fiecare data. Spun asta din experienta persoanala, deci ar trebui sa fie ceva credibil. Oricum, n-as opta pentru pastile aproape niciodata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.