• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Recomand AUTO Plus Constanța

Recomand AUTO Plus Constanța

După lungi căutări, teste și multe altele am găsit mașina mult căutată. Bine, mașina la care nu m-aș fi gândit niciodată, un Ford Focus II. Mașina luată second hand de la Auto Plus Constanța, un parc auto serios cu un șef serios cu care am colaborat foarte bine. Cu toate că începusem să am temeri când venea vorba de parcuri auto, vezi Mardare Auto. Am avut încredere în Auto Plus unde mi s-a dovedit că nu toate parcurile auto sunt la fel primind foarte multe informații corecte despre mașina ce urma să o achiziționez.

Un sfat pentru cei ce doresc sa cumpere mașini. Nu vă grăbiți, inspectați piața, faceți comparații și testați mașinile. Eu când am decis că vreau mașina mi-am fixat că vreau Volkswagen Golf sau Skoda Octavia, nu a fost să fie reorientându-mă în ultima clipă către Ford Focus, o mașină care arată bine și de care sunt mulțumit până acum.

Un comentariu

  1. Super alegerea. Am si eu unul din 2007, 1.8 tdci 115cp / 79000km.[ singur propietar ] merge impecabil si in afara de consumabil n-am investit nici un leu. Felicitari pt. alegerea facuta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.