• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Renunta!

Cu toate ca eu nu renunt atat de usor in privinta anumitor decizii. De data aceasta se pare ca trebuie sa renunt, e inutil sa-mi cosum energia intr-un mod ineficient incercand sa fac sacrificii la infinit in speranta ca va fi bine iar eu sa nu primesc nici macar 1% din asteptarile ce le am dar sa primesc continuu promisiuni. Poate ca trebuia sa fac acest pas de foarte mult timp, sa renunt, dar asa sunt eu traiesc cu speranta ca va fi mai bine.

Pentru mine a primi ceva are rol simbolic, nu am avut nici o data cerinte mari de la o persoana singurile cerinte mari sunt de la mine pentru ca stiu ceea ce pot face si ce nu pot. Voi renunta la oamenii din jurul meu ce au idei fixe si nu au argumente pentru ideile respective, la oamenii ce dau telefoane doar in momentul in care au ei nevoie de ajutor dar nu dau un telefon sa vada ce fac eu, un telefon in plus nu ma poate supara dar niciunul da. Dar si cei ce nu sunt atenti la detalii vor fi eliminati, e foarte interesant sa te plimbi cu o chestie pe fata sau cu gulerul la camasa intr-o anumita pozitie si niciun prieten sa nu observe si sa iti spuna ca ai ceva.

Da, in felul acesta va fi mai bine doar pentru mine, de restul nu ma va interesa. Primii eliminati vor fi cei ce fac faze de genul „Nu pot sa vorbesc acum, te sun eu cand ajung acasa/birou” si trec zile si el tot nu a ajuns acasa. Uneori poate e destul de important, poate am si eu o problema si am nevoie de ajutor.
Daca pentru tine convorbirile telefonice nu sunt importante si nu dai doi bani pe ceea ce spui la telefon si nu stii sa iti argumentezi ideile pune mana si  citeste ceva carti de  comunicare, nu strica.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.