• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Traian Basescu specialist in social media?

Traian Basescu specialist in social media?

Toti cei ce au fost astazi cu ochii pe ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival) nu au putut sa nu observ prezenta mirobolanta a marelui presedinte specialist in social media. Acum dati-mi voie sa fiu rautacios dar am si eu cateva dileme, in calitate de ce s-a prezentat Traian Basescu la acest eveniment? Presedinte al tarii sau specialist in social media?

Din discutia ce am prins-o pentru doua minute, pentru ca atat am avut rabdare sa observ cum vorbeste numai pe langa subiect despre social media am ajuns la o singura concluzie si anume: ca vanzatoarea de la magazinul de la coltul blocului, tanti Aneta poate fi si ea specialista in social media. Ii dam un laptop si o punem sa palavrageasca pe facebook. Singura diferenta intre Traian Basescu si tanti Aneta e ca Traian Basescu e vedeta si are un anumit public.

Consider ca in toata Roamania exista persoane ce ar putea spune mult mai multe despre social media, nu Traian Basescu sa ne spune cum vorbea el pe facebook cu oamenii in timpul incercarii demiterii lui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.