• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

S-a lansat noul Samsung Galaxy Note 8

S-a lansat noul Samsung Galaxy Note 8

Mult așteptatul Samsung Galaxy Note 8 s-a lansat în aceste zile. Fanii seriei note de la Samsung au așteptat de mult acest eveniment, mai ales că Note 7 a fost o dezamăgire pentru acești fani. Printre cei care au așteptat lansarea acestui telefon mă număr și eu mai ales că recent mi-am spart telefonul, un Samsung Galaxy Note 4.
Samsung Galaxy Note 8 vine cu caracteristici foarte bune:

  • Un procesor Exynos 8895 Octa Core pe 64biti la 4 x 2.5 GHz si 4 x 1.7 GHz.
  • 6Gb Memorie RAM
  • Un display cu dimensiunea de 6,3”
  • Camera duala cu dual OIS si 2x zoom optic + dual OIS

Singurul neajuns este bateria de doar 3.300 mAh raportat la dimensiunea display-ului de 6.3″ pare puțin doar că procesorul nu consumă foarte multă energie, Android 7 optimizează mult mai bine procesele și cu siguranță nu s-a ignorat consumul de baterie în ceea ce privește display-ul .

Samsung Galaxy Note 8 este disponibil la precomandă pe eMag.ro la prețul de 4.499 Lei, primești cadou Samsung Dex Station pentru precomenzile realizate în perioada 23 August – 14 Septembrie 2017. Samsung Dex Station îți permite să transformi telefonul foarte ușor într-un birou de lucru.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.