• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

TVA-ul nu scade și pentru restaurante?

TVA-ul nu scade și pentru restaurante?

Dacă îți faci cumpărăturile din supermarket/hipermarket scăderea TVA-ului de la 24% la 9% pentru alimente își face simțită prezența la buzunar, un lucru bun. Nu același lucru îl pot spune și de restaurante, unde prețul produselor a rămas neschimbat. La niciun restaurant de la care comand mereu nu a actualizat prețurile, cine ar fi crezut? Era de așteptat acest lucru, nu știu care este situația în țară dar la Constanța patronii profită de acest lucru să-și rotunjească veniturile.

Să mai aud eu un patron de restaurant că se plânge de controalele ANAF, de abuzurile ANAF. Nu patronilor, o meritați!

2 Comentarii

  1. Si eu iau pizza constant de la unele carciumi. Nici macar una n-a scazut pretul.

  2. Confirm ca hamsia si mici au acelasi pret peste tot in satul de vacanta.
    Dar, am avut deosebita placere sa constata ca la manastirea Casian s-a ieftinit Socata cu 4 lei, de la 10 la 6 lei pe sticla de un litru. Bine, avea gust de expirata, dar nu cred sa aibe legatura, ca doar e sub oranduirea celui de sus.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.