• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Aeromania 2015 – invitație dublă VIP! (concurs)

Aeromania 2015 – invitație dublă VIP! (concurs)

Anul acesta Aeromania are loc pe aeroportul Tuzla, în data de 4 Iulie 2015, Aeromania este organizat de către Asociația Regională pentru Promovarea Aviației cu sprijinul Regional Air Services (RAS) – Aeroport Tuzla.

Aeromania este spectacolul aviatic anual organizat pe pista Aeroportului Tuzla. Show-ul aduce în România unii dintre cei mai buni piloți de acrobație din Europa, parașutiști, piloți de avioane și elicoptere, dar oferă spectatorilor și un super concert rock, stand-uri și expoziții. De asemenea, veți putea admira mașinile clasice sau de colecție ale clubului RetromobilIntrarea la Aeromania este gratuită, dar din anul 2015 au apărut și biletele VIP care oferă vizitatorilor posibilitatea de a intra într-o zonă mai apropiată de acțiune ce este dotată de asemenea cu terase, să zboare cu avionul, să sară cu parașuta sau să ia parte la petrecerea piloților. Biletele sunt disponibile prin Eventim.

Regional Air Services – aeroport Tuzla, are 18 ani de experiență în domeniul aviației generale. Anul trecut, aeroportul a înregistrat peste 16.500 de pasageri si s-a plasat pe locul cinci în Romania în ceea ce privește numărul de mișcări de aeronave.

Concurs

Pentru a câștiga o invitație VIP pentru două persoane trebuie doar să comentezi la acest articol și sa argumentezi de ce vrei să mergi la show-ul aviatic de la Tuzla, Aeromania. Câștigătorul va fi ales de mine, se va puncta originalitatea și imaginația. Desemnarea câștigătorului se va face duminică 28 Iunie ora: 23:00. Urmăriți pe facebook pagina Ras Aeroport Tuzla Lrtz și pagina evenimentului pentru a fi la curent.

UPDATE: catigatorul este: rusen bianca

Un comentariu

  1. Mi.ar face mare placereeee să particip la această acțiune, pt ca ar fi o experiență unică și de neuitat! Aștept cu nerăbdare să îmi spună iubitul meu: „zboară puiule, zboară!!! ” :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.