• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Târgul de tipar și semnalistică PRINT&SIGN 2015

Săptămâna trecută am fost la târgul PRINT&SIGN 2015 de la București. Este a treia ediție la care ajung. Dacă la început acest târg era foarte interesant și captivant, de la ediție la ediție și-a tot pierdut din sclipire devenind un banal târg la care participă tot mai puțini expozanți sau care nu prea au ce arăta.

Am trecut pe la standurile celor dela Compass și AdlineSolutions companii cu care am colaborat în ultima perioadă. Cei de la Compass au venit cu o imprimantă realizată de ei de la zero.
Au existat ceva idei de apreciat și care ar putea fi utilizate pe viitor.

Poate le spune cineva celor care administrează site-ul targului: www.printsign.ro că acel imn care pornește automat este extrem de deranjant.

print-sign-2015-8 print-sign-2015-7 print-sign-2015-6 print-sign-2015-5 print-sign-2015-4 print-sign-2015-3 print-sign-2015-2 print-sign-2015-1

3 Comentarii

  1. 🙂 ce coincidenta… si eu am fost miercurea trecuta, mai fusesem la o editie acum multi ani si parca mi-a placut mai mult editia de anul acesta. Intotdeauna e loc de mai bine, sper sa se imbunatateasca situatia.

    Maria

  2. Scaunele si picioarele de la masa au fost printate 3D?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.