• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Sa vezi cum se opreste apa!

apa Cred ca cel mai urat lucru care mi se putea intampla intr-o dimineata aglomerata e sa mi se opreasca apa in timp ce asteptam sa vina apa calda, ca de in Romania e ca in melodia  lui Guess Who celor de la Parazitii: „A venit apa calda? A venit da-i rece!”. Si cum stateam pe tron gandindu-ma la ce am de facut si asteptand sa  vina apa calda nu am putut sa nu observ ca aceasta incet, incet inceteaza a mai curge. Moament in care imi spun: „Doar nu o fi apa asta asa proasta sa se opreasca singura, exact acum?”

Bine apa calda a murit, zic ca poate mai am o sansa cu apa rece dar de unde. Dusa a fost si ea. Eu am ramas fara sa ma spal pe fata si fara nici un strop de apa in casa aveam o singura solutie sa ma imbrac sa ma duc sa imi iau un bidon de apa de la magazinul de la colt sa ma spal macar pe fata. M-am calmat, am asteptat putin si dupa 30 de minute a venit apa calda si rece.

Cu toate ca unora le prinde bine sa se spele cu apa rece dimineata pe fata, eu daca vreau sa imi fie bine si sa nu fiu ragusit toata ziua si cu nasul infundat trebuie sa ma spal cu apa calda pe fata.

Concluzia: calmeaza-te si asteapta!

3 Comentarii

  1. Nu Parazitii ziceau aia cu apa? Si eu m-am spalat pe fata cu apa rece gheata, a fost o revelatie pentru mine! Dar parca n-as repeta prea des intamplarea.

  2. La noi nu prea au fost probleme de genul…vara se incalzeste mai greu apa calda in rest, e ok. Dar probabil treaba e doar in Ploiesti…

  3. @joe: Da ai dreptate, Parazitii zice, nu stiu dece traiam cu impresia ca zice Guess Who?

    De cand cu sinuzita cauta apa calda!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.