• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Pericos – Periculos de bun

Fast-Food-Pericos-ConstantaPentru ca imi place sa experimentez fast food-uri si pentru ca Sabroso nu mai face pizza buna, recent am descoperit in Constanta un fast food destul de decent. Spun decent pentru ca au un singur minus dar acela nu tine de mancare. Mancare foarte buna, cantitate mare dintr-un meniu pot manca si doua persoane depinde de foame si de marimea persoanelor dar si de meniul comandat. Pui crocant, asta va recomand daca va este foarte foame, trei bucati mari de pui impreuna cu o garnitura si un sos garantat iti potoleste foamea. Mancare este proaspata, se simte la gust iar datorita timpului de asteptare am impresia ca o gatesc pe loc, in sensul ca nu o au facuta o incalzesc si o ti-o aduc. Preturile sunt destul mici daca ne uitam la cata mancare ofera la pretul respectiv. Puteti comanda si online pericos.ro dar daca in 7 minute cum scrie acolo nu sunteti sunati luati si sunati voi, uneori se mai intampla ca sa nu ajunga comanda. Comanda minima este de 25 de lei.

Singurul minus care il au este timpul de asteptare daca vrei sa mananci pe la 12:30 trebuie sa te gandesti din timp si sa dai comanda pe la ora 10:00-10:30.

Daca stiti fast food-uri ce merita experimentate in afara de Sabroso si de Uncle Sam astept propuneri.

Un comentariu

  1. PERICOS e gustos!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.