• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Pizza Gran Caffe – o pizza bună

Pizza Gran Caffe se laudă că „dacă ai mâncat o felie de Pizza de la Gran Caffe și nu îți place, nu o plătești!”  Nu este cazul pentru că pizza este bună sper doar să-și mențină standardele de calitate. De ei am tot auzit în ultima perioadă dar nu am avut curajul și timpul necesar să-i testez până acum. Pizza Gran Caffe își desfășoară activitatea în Mamaia (zona Cazino) de livrat livrează în Mamaia și Constanța. Prețurile mi se par decente.

Comanda

Destul de simplu de comandat, site-ul este bine pus la punct. Fiecare produs are poza să îți faci ideea cum arată mâncarea ce o vei comanda și este însoțit de o descriere cu ceea ce conține produsul.

Livrarea

Livrarea se face destul de rapid și se încadrează in timpul comunicat la telefon, în general de 50 minute. Probabil variază și în funcție de zona în care te afli. Din Mamaia pana la Trocadero le-a fost simplu sa ajungă. Dar, să spunem zona Cora Brătianu, le-ar lua o veșnicie să ajungă, acesta este principalul dezavantaj.

Mâncarea

Pizza este destul de bună și chiar respectă indicațiile de la telefon, dacă le spui să nu pună roșii sau ciuperci chiar nu pun. Am testat până acum pizza, tochitură cu mămăliguță și sandwich pui care-i foarte bun. Au un meniu destul de variat, ai de unde alege.

Concluzia

Da, merită! În clasamentul meu se luptă alături de Uncle-Sam pentru primul loc de unde să comand de mâncare. Pentru diversitate, promptitudine și mâncare bună merită încercați!

PS: Pizza Grand Caffe dacă vreți link în acest articol săriți cu o pizza să-mi amintesc linkul site-ului vostru că l-am uitat 🙂

pizzagrancaffe3

Un comentariu

  1. Salut. Super pizza la Gran Caffe. Si restul mancarurilor din meniu sunt foarte bune. Eu imi comand constant!!! Recomand!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.