• De Black Friday nu doar că poți să îți cumperi produsele dorite de la GSMnet.ro la preț redus, dar ai ocazia să câștigi și unul dintre cele 12 premii cadou (3 x Handsfree Bluetooth Plantronics Voyager, 4 x Carkit Bluetooth Parrot MINIKIT NEO 2 HD sau 5 x Boxa Portabila Bluetooth Yamazoki...

    citeste tot »

Socializare Constanța-Galați

Socializare Constanța-Galați

Gabriel Ursan, blogger din Galați, ajuns la Constanța cu treburi ne-a convocat ieri seară la o bere/cafea. Constanța a răspuns convocării, pot spune că prezenta a fost destul de numeroasă cu toate că s-a petrecut în timpul săptămânii și e mai dificil să aduni bloggerii constănțeni.

La „flash mini blog meet” au participat  Adi, Radu, ReduDiana, Marius și Ionuț. S-a discutat despre politică, IT, software dar s-a făcut și o comparație între blogosfera constănțeană și cea gălățeană. Discuții interesante, s-a glumit, s-a băut bere și Ionuț a rămas fără cafea 😀

După berea/cafeaua de la Arabica Coffee Shop câțiva ne-am mutat la Cin-Cin pentru a continua discuțiile și pentru a mânca. Dar ceea ce s-a întâmplat la Cin-Cin merită un articol separat ce îl voi scrie în perioada următoare iar Radu are tot respectul meu pentru gestul ce l-a făcut.

Sper că am fost gazde bune și Gabriel Ursan să anunțe când mai ajunge pe la Constanța. Oricare alt blogger care vrea să stea la o bere cu bloggerii din Constanța să anunțe când ajunge în orașul de la malul mării.

7 Comentarii

  1. As fi vrut sa ajung si eu, dar nu a fost sa fie!

  2. @Cristi: poate va mai exista si o data viitoare 😉

  3. Prea putin conteaza detaliile astea „normale”, lumea vrea ceva senzational, ceva scandalos. Ai deschis cutia Pandorei, toti vor sa stie ce s-a intamplat la Cin-Cin :))

  4. […] a zis că s-ar băga cu bucurie în prima linie 🙂 Glumesc. Radu e un om cu suflet mare. Mai multe va povesti Florin despre ce a făcut el la Cin-Cin. Și ultimul, dar nu cel din urmă, Florin (Puștiul). S-a […]

  5. @joienegru: @ddumi: Sa spun doar ca Radu a facut un gest foarte frumos si este de apreciat. El si Cin-Cin merita un articol dedicat pe tema asta.

  6. Florin, mulţumesc pentru intenţie. Îmi ajung zâmbetele pe care le-am primit. Şi cel mai câştigat m-am simţit eu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.